Seriju pobeda Dynamic Balkan Beta u proteklom kolu zaustavila je ekipa Tamiša, a pred Dorćolcima je sada još jedan težak meč. Ekipa Saše Nikitovića putuje u Novi Sad, gde će u petak od 18 časova igrati protiv domaće Vojvodine. Novosađani su pokazali da sa pravom važe za jednu od najboljih ekipa u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije, a šef stručnog štaba Dynamic Balkan Bet za početak je ocenio odnos mladih igrača koji su priključeni u proteklom periodu, osvrćući se i na utakmicu sa Tamišom u prošlom kolu:

 

„Što se tiče naših momaka, oni vrlo dobro igraju, treniraju i ponašaju. Zadovoljni smo što su deo Dinamika, sve ide u željenom pravcu kako smo i zamislili. Što se tiče utakmice san Tamišom, protivnik koji je jako intenzivan, čvrst i iskusan, a u tom delu nam i ne leže, jer nikako ne možemo da kupimo iskustvo, ono dolazi godinama. Jedna izuzetno dobra utakmica za nas otišla je na stranu Tamiša, idemo dalje“.
Sada je na redu još jedan težak meč, Vojvodina, i to u Novom Sadu.
„Vojvodina je još jedan iskusni protivnik, njihov domaći teren, Beslać igra sjajnu sezonu i pokazuje da poziv za reprezentaciju nije slučajnost. Nije samo on, oni su jako dobar tim, naročito kod kuće. Mi ćemo dati sve od sebe, i fizički i koncetraciono, da pariramo što duže možemo. Da li će to biti dovoljno za nešto više videćemo na kraju utakmice.

Foto Milinković N. Izvor KK Dynamic BalkanBet #klsrb