Košarkaški klub Dynamic Vip će u subotu 13. novembra od 17 sati u okviru devetog kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije dočekati ekipu OKK Beograda uz direktan prenos na televiziji Arena sport 2. Prvi trener Dinamika Saša Nikitović i prvotimac Mihailo Bošković rekli su čemu se nadaju u meču protiv plavo-belih.
Trener Saša Nikitović rekao je da motiva i energije u narednoj utakmici protiv OKK Beograda neće nedostajati i da je poraz od Radničkog sada u drugom planu.

„Ekipa OKK Beograda ima sličnu ideju kao i mi, to je razvijajanje mladih igrača, uz par iskusnijih. Razlikuje nas to što njihovi igrači već imaju iskustva u KLS ligi, što im daje malu dozu prednosti i iskustva u odnosu na nas. Mi smo u poslednjih par utakmica pokazali da možemo da igramo sa svim ekipama KLSa. Tražimo naše šanse kroz domaći teren, tako će biti i ovaj put. Imali smo nešto teži raspored. Igrali smo utakmicu u sredu, oni su preskakali kolo, ali to neće uticati na energiju koju ćemo imati na terenu. Fokus se sa utakmice protiv Radničkog prebacio na OKK Beograd. Energije i motiva sigurno neće nedostajati“ , rekao je Nikitović.

 

Mihailo Bošković istakao je da očekuje brzu utakmicu sa agresivnom odbranom na obe strane i da će tim pokušati da prekine niz od dva poraza koja je ostvario u prethodnim kolima. „Očekuje nas utakmica protiv OKK Beograda. Ekipa je slična nama, takođe mlada i sačinjena od velikog broja juniora. Biće brza utakmica sa agresivnom odbranom, tranzicijom i tražiće se posed više. Idemo u utakmicu iz poraza od Radničkog i pokušaćemo da prekinemo niz od dva poraza“ , kazao je Bošković.Dinamik trenutno zauzima treće mesto na tabeli Košarkaške lige Srbije i ima osvojenih 13 bodova, kao i ekipa Radničkog iz Kragujevca. Duel između OKK Beograda i Dorćolaca odigraće se u subotu 13. novembra sa početkom u 17 sati. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB