Košarkaši Dynamic Balkan Beta imaju još jednom izazov da odbrane domaći parket. Dorćolcima u goste ovog vikenda stiže ekipa pančevačkog Tamiša, sastav koji je u prvom delu sezone naneo prvi poraz ekipi Saše Nikitovića, te prekinuo pobednički niz koji je u tom trenutku glasio čak deset dobijenih mečeva. Stoga, na košarkašima Dynamic Balkan Beta je da pokušaju da se revanširaju rivalu i odbrane domaći parket. Očekivanja pred meč izneo je i trener Saša Nikitović.

– Tamiš je ekipa koja nas je presekla u pobedničkom nizu u prvom delu sezone. Oni uvek igraju jako dobro na domaćem terenu, izuzetno su žilavi i čvrsti, te izuzetno spremljeni i taktički i fizički. Mislim da u poslednjih par godina, koliko ja vodim Dinamik, uvek su bile jako zanimljive utakmice sa njima. Siguran sam da će i ova biti na jednu ili dve lopte, na jednu ili drugu stranu. Očekujem jako neizvesnu utakmicu – podvukao je Saša Nikitović. Meč je na programu u sobtu, 18. marta, sa početkom od 18 časova.

Pred ovaj meč govorio je i krilni košarkaš Dynamic Balkan Beta, Jovan Ristić.

– Očekuje nas jako teška utakmica na domaćem terenu protiv ekipe Tamiša.U dobrom smo ritmu,dobro smo trenirali cele nedelje, te se nadamo da ćemo nastaviti pobednički niz na domaćem terenu. Izvor KK Dynamic BalkanBet #klsrb