Zavesa, Zlatibor zasluženo!

Regularni deo AdmiralBet Košarkaške lige Srbije stigao je do kraja. Pre starta Superlige, i subotnjeg duela Zlatibora i zemunske Mladosti, najboljima su dodeljene nagrade za tekuću sezonu. Veliki pehar AdmiralBet KLS uručen je Čajetincima koji su šampionat završili skorom od 22 pobede i 8 poraza. Ovaj uzorni klub takmiči se pet godina u ovom rangu.


Ekipa koju su predvodili kapiten Kutlešić, Adžić, Đuran, Slovenac Grubelič, i ostali, pod komandom trenera Strajina Nedovića, bila je neprikosnovena u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije. Ovo je definitivno bila sezona fantastičnog Dušana Kutlešića, bio je najkorisniji igrač lige, a uz MVP priznanje, zaradio je još dva u individualnoj konkurenciji, najbolji je strelac takmičenja i kradljivac lopti.
U ostale dve kategorije laureati su Petak Kovačević (najbolji skakač) i Luka Mitrović (najbolji asistent) iz OKK Beograda. Oni su svoje nagrade primili u Beogradu pre meča Mege i Slobode.


Nagrade su predali predsednik Udruženja klubova Košarkaške lige Srbije, Darko Jovičić i direktor takmičenja Aleksandar Grujin. Pomenuti Kutlešić, MVP lige, je dobio i boravak u hotelu Stara Planina od direktora pomenutog objekta Gorana Karadžića. Foto i Izvor: AdmiralBet #KLSRB