Košarkaški klub Dynamic Vip Pay će u subotu 9. aprila od 18 sati dočekati ekipu Dunava iz Starih Banovaca u okviru 30. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. Rezultat u prvom meču u Staroj Pazovi bio je 76:59 za Alase. Pred naredni meč poslednjeg kola regularnog dela sezone trener Dorćolaca Saša Nikitović i prvotimac Miloš Glišić rekli su svoja očekivanja.
Trener Saša Nikitović rekao je da će tim dati sve od sebe da zabeleži još jednu pobedu u regularnom delu sezone i da je predstojeći meč duel dve mlade ekipe koje igraju sa dosta energije i snage.


„Utakmicom protiv Dunava završavamo regularni deo KLS lige. Uspeli smo da se plasiramo u plej-of sa petog mesta, što nam daje još minimum dve utakmice ove godine. Izuzetno smo zadovoljni time. Mislim da će poslednja utakmica sa Dunavom biti jako interesantna. Dve mlade ekipe koje igraju sa dosta energije i snage. Pokušaćemo kao i do sada da odbranimo domaći teren i dati sve od sebe da u poslednjoj utakmici regularnog dela sezone zabeležimo još jednu pobedu“ , rekao je Nikitović.
Prvotimac Miloš Glišić je pred naredni meč rekao da tim očekuje teška utakmica u poslednjem kolu i da ekipa želi da odbrani domaći teren, kao što je radila do sad.


„Došli smo i do poslednjeg kola, sigurno je da želimo na pravi način da završimo regularni deo sezone i upišemo pobedu i odbranimo domaći teren, kao što smo do sad radili. Očekuje nas teška utakmica protiv dobre mlade ekipe koja je ispunila cilj opstanka u ligi. Sigurno dolaze rasterećeno, videćemo kako će se utakmica odvijati i želimo da nametnemo naš ritam i upišemo pobedu“ , rekao je Glišić. Dinamik je sve do poslednjeg kola u toku Košarkaške lige Srbije ostvario učinak od 17 pobeda i 12 poraza uz osvojenih 46 bodova. Meč 30. kola protiv Alasa sa Dunava odigraće se u Dynamic areni na Dorćolu. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB