Košarkaški klub Dynamic Vip Pay će u subotu 29. januara od 18 sati odigtati meč 21. kola Košarkaške lige Srbije protiv ekipe Mladosti iz Zemuna na domaćem terenu na Dorćolu. Na gostovanju u hali Masters, Dinamik je odneo pobedu rezultatom 84:89. Trener Dinamika Saša Nikitović i kapiten Nenad Šulović rekli su očekivanja pred naredni meč.


Trener Nikitović rekao je da ekipa rasterećeno dočekuje ekipu Mladosti i da će dati sve od sebe da odbrani domaći teren.
– “Mladost je klub i ekipa koja je ove godine pravila tim za eventualni ulazak u ABA 1 ligu, a sigurno i za borbu za prvaka zemlje, odnosno KLS lige. To su dva različita koncepta klubova. Mladost je klub koji ide na rezultat i razmišlja o njemu, dok smo mi koncept napravili za razvoj igrača i naravno, što više pobeda. Mislim da na našem putu idemo dobro. Da li ćemo napraviti pobedu više ili manje u narednom periodu, to će zavisiti i od protivnika i od nas. Rasterećeno dočekujemo ekipu koja je sigurno favorit u narednoj utakmici. Mi ćemo dati sve od sebe da budemo dostojan protivnik i da odbranimo domaći teren što bolje možemo, kao i do sad” , rekao je Nikitović. Kapiten Nenad Šulović rekao je da će iskusna ekipa Mladosti predstavljati izazov za mlade igrače Dinamika i možda veći motiv za pobedu.


– “Igramo protiv Mladosti, ekipe koja je definitivno najbolja u ligi, a sigurno imaju ambiciju i za ABA ligu. Trebalo bi da se pripremimo kao i za svaku drugu utakmicu. Samim tim što je dobra ekipa, biće veći motiv za nas i idealan je trenutak da naši talentovani igrači pokažu kvalitet na jakoj utakmici kod kuće pred našom publikom. Trudićemo se da odigramo što bolje i kvalitetnije, jer ne postavljamo najviše ciljeve, ali u svaku utakmicu ulazimo da odigramo dobro i da probamo da pobedimo. Videćemo kakav će to rezultat dati.” , rekao je Šulović. Košarkaški klub Dynamic Vip Pay trenutno ima skor od 11 pobeda i sedam poraza i osvojenih 29 bodova u Košarkaškoj ligi Srbije, uz dva odložena meča protiv Slodesa i Novog Pazara. Naredni meč odigraće se u Dinamik areni na Dorćolu. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB