Košarkaški klub Dynamic Vip Pay će u nedelju 6. februara od 18 sati odigrati utakmicu 22. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije protiv ekipe Sloge iz Kraljeva. Rezultat u prvom meču na Dorćolu bio je 82:80 za tim sa Ibra, koji je ujedno i jedini poraz Dorćolaca na domaćem terenu. Trener Dinamika Saša Nikitović i prvotimac Vojin Medarević rekli su očekivanja za naredno gostovanje.
Trener Nikitović rekao je da će tim dati sve od sebe da odigra što bolji meč i da je ekipa Sloge izuzetno fizički jaka ekipa pod dobrim vođstvom.


„Gostujemo u Kraljevu koje je jedno od najtežih gostovanja u celoj ligi. Dobro je za igranje, puno publike i prava domaća atmosfera. Stvarno me raduje da ima i takvih terena u Srbiji. Mi ćemo dati sve od sebe da probamo da odigramo što bolji meč. To je jedna iskusna ekipa, izuzetno fizički jaka i dobro vođena. Mislim da će biti dobar meč. Nadati se pobedi je naravno sportski, ali mi idemo tamo apsolutno koncentrisano da odigramo što bolji meč. Ako to bude dovoljno za nešto više, mi ćemo biti zadovoljni. U protivnom, liga je duga, idemo dalje“ , rekao je Nikitović.
Prvotimac Vojin Medarević rekao je da je ekipa Sloge jedna od najboljih ekipa u ligi i da će tim pokušati da se revanšira za poraz na domaćem terenu.


„Idemo u goste ekipi Sloge koja je jedna od najboljih timova u ligi. U dobroj su formi, jedini su tim koji nas je pobedio kod kuće. Moraćemo da igramo na mladost i brzinu i pokušamo da se revanširamo za poraz u prvom delu” , rekao je Medarević.
Košarkaški klub Dynamic Vip Pay u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije trenutno ima upisanih 13 pobeda i sedam poraza i osvojena 33 boda uz jedan odložen meč protiv Novog Pazara. Naredni meč odigraće se u Novoj hali sportova u Kraljevu. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB