Košarkaški klub Dynamic VipPay posle pobede protiv Mladosti u Zemunu, u subotu 6. novembra od 18 sati u sedmom kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije dočekuje ekipu Sloge iz Kraljeva. Trener prvotimaca Dinamika Saša Nikitović i igrač Vojin Medarević izneli su očekivanja pred utakmicu sedmog kola.Trener Saša Nikitović izjavio je da prema ekipi Sloge i treneru Dimitrijeviću ima veliko poštovanje i da Dinamik očekuje veliki rad u odbrani.

– “Ono što želimo da steknemo kroz ovu sezonu, tražimo upravo na ovakvim utakmicama sa ekipama koje su čvrste, jake i iskusne. Ko prati, znaće da je vrlo iskusan i kvalitetan tim. Veliki respekt za Slogu i za trenera Dimitrijevića. Dobro su uklopili tim, sve individualne kvalitete igrača su iskoristili, pa tako i igraju. Igraju čvrsto i imaju jako dobar napad. Drugi su po napadu u ligi, odmah iza nas. Identičan broj poena dajemo. Očekujem i od nas i njih veliki rad u odbrani i da će se tražiti ko će koga svesti na manji broj poena“ , rekao je Nikitović. Prvotimac Vojin Medarević istakao je da je pobeda u Zemunu bila veoma značajna i da je ekipa Sloge iskusnija, ali da će tim dobrom odbranom pokušati da odgovori na jačinu igre i iskustvo ekipe iz Kraljeva.
– “Utakmica protiv Mladosti je bila teška, ali pobeda koju smo izborili je veoma značajna. Očekuje nas ozbiljna utakmica, Sloga je iskusna i čvrsta ekipa. Moraćemo da na čvrstinu odgovorimo našom odbranom i brzinom i da izvučemo iz nje što više možemo” , rekao je Medarević.
Košarkaški klub Dynamic Vip Pay trenutno se nalazi na drugoj poziciji tabele Košarkaške lige Srbije, odmah ispod prvoplasirane ekipe užičke Slobode i ima postignut rezultat koji čini pet pobeda i jedan poraz. U narednom kolu Dinamik će pokušati da upiše još jednu pobedu protiv tima Sloge iz Kraljeva u subotu 6. novembra sa početkom od 18 sati. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB