Košarkaški klub Dynamic Vip Pay je i u narednom 12. kolu Košarkaške lige Srbije domaćin, a ovog puta protivnik će biti ekipa Tamiša. Dorćolci će u subotu 4. decembra od 18 sati dočekati ekipu Tamiša, a trener Saša Nikitović i i prvotimac Uroš Paunović podelili su očekivanja o predstojećoj utakmici. Trener Nikitović rekao je da će tim pokušati da ponovo odbrani domaći teren i ne pridaje ulogu favorita Dinamiku na osnovu rezultata na tabeli.

„Tamiš je ekipa koja ima istog trenera duži vremenski period, jedan je od najiskunijih u ligi. Tim koji igra prema jednom sistemu koji je čvrst i agresivan. U ovom momentu ne možemo da znamo koji je njihov roster, ako on bude potpun, to će biti jako dobra ekipa. Daleko od toga da trenutni poredak na tabeli treba da nas stavlja u ulogu favorita na ovoj utakmici. Mi ćemo po ko zna koji put ove sezone pokušati da odbranimo domaći teren, koji nam je glavni cilj ove sezone” , izjavio je Nikitović.
Igrač Uroš Paunović rekao je da se ekipa nada pobedi i da se intenzivno sprema za meč protiv Tamiša.

„Pred početak sezone odigrali smo jednu vrlo tešku utakmicu. Mislim da ekipu Tamiša dočekujemo u sjajnom treningu. Od ponedeljka se spremamo svaki dan za ovaj meč. Potencijalnom pobedom možemo ući u pozitivan niz pred duplo kolo koje nas očekuje sledeće nedelje, odnosno tempo sreda-subota. Fokusirali smo se kako na naše, tako i na njihove kretnje i nadamo se pobedi“ , zaključio je Paunović.Košarkaški klub Dynamic Vip Pay u Košarkaškoj ligi Srbije ima upisanih sedam pobeda i četiri poraza. Dorćolci imaju osvojenih 18 poena i na tabeli se nalaze na deobi od prvog do petog mesta. Naredni duel protiv Tamiša odigraće se u hali Dinamika sa početkom od 18 sati. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB