Težak raspored za košarkaše Metalca na startu sezone konačno je završen, a tek u sedmom kolu valjevska publika će treći put moći da vidi svoje ljubimce. U goste stiže beogradski Dinamik BalkanBet, sastav koji nije sjajno počeo ovu sezonu i nalazi se praktično pri samom dnu tabele sa samo jednom pobedom na pet mečeva, međutim ova činjenica ne zavarava novog šefa struke Srđana Flajsa.

Nakon startnog poraza na klupi nema dileme da je i kod njega prisutna želja da se domaćim navijačima predstavi u pravom svetlu.
– Čeka nas teška utakmica protiv Dinamika koji je neugodan protivnik. U pitanju je mlada ekipa koja igra sa dosta energije i opasni su u tranziciji. Poslednji meč protiv Vršca izgubili su u produžetku i bez dileme će tražiti trijumf na gostovanju kako bi se vratili na pobednički kolosek. Mi ćemo učiniti sve da popravimo utisak sa prethodnog susreta u Kraljevu. Neophodno je da budemo koncentrisani svih 40 minuta i agresivni kako bi došli do treće ovosezonske pobede – poručio je Flajs.

Trener Metalca će nakon ovog susreta moći da računa i na poslednje pojačanje Amerikanca Terija Amstronga, kojeg je srpska publika upoznala na mečevima zemunske Mladosti, a igrao je i za slovenačku Rogašku. Izvor KK Metalac #klsrb