Košarkaški klub Dynamic Vip Pay posle pobede protiv OKK Beograda u subotu 20. novembra od 18 sati u 10. kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije gostuje ekipi Vojvodine iz Novog Sada, uz direktan prenos na televiziji Arena sport 2. Trener Saša Nikitović i jedan od najmlađih igrača sa Dorćola Filip Malešević podelili su očekivanja pred gostujuću utakmicu protiv Vojvodine.
Trener Saša Nikitović rekao je da je forma ekipe Vojvodine na zavidnom nivou i da je tim ove nedelje radio najbolje što je mogao.
„Gostovanje protiv ekipe koja je daleko jača i iskusnija od nas. Radili smo najbolje što smo mogli u odnosu na situaciju sa povredama. Razmišljamo na sportski način, a to je da svakog možemo da pobedimo, kao i da od svakog izgubimo. U ovom trenutku forma Vojvodine je na zavidnom nivou. Vratili su se neki igrači koji su nedostajali. Gledajući poslednje utakmice, igraju dobro“ , rekao je Nikitović.

Filip Malešević izjavio je da je Vojvodina u protekloj sezoni ostvarila dobre rezultate, ali da tim mora da iskoristi mladost i energiju koju poseduje.
„Biće jaka utakmica, Vojvodina je iskusna ekipa. Ima iza sebe dobru sezonu i rezultatski i igrački. Imaju iskusnije igrače od nas. Mi imamo mladost i energiju, koju ćemo pokušati da primenimo na utakmici. Mladi smo, naporan je tempo koji pratimo, ali postižemo sve“ , rekao je Malešević.
Dinamik se na tabeli Košarkaške lige Srbije trenutno nalazi na deobi od prvog do četvrtog mesta između ekipa Mladosti, Radničkog i Slobode i ima isti osvojeni broj bodova (15) kao i pomenuti timovi. Dorćolci su u dosadašnjem toku lige ostvarili šest pobeda i tri poraza. Naredni meč protiv Vojvodine igra se u subotu 20. novembra u hali „SPC Vojvodina“ u Novom Sadu sa početkom u 18 sati. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB