Dinamik gostuje Novom Pazaru u četvrtom kolu AdmiralBet Košarkaške lige SrbijeKošarkaški klub Dynamic Vip Pay posle pobede protiv Slodesa u trećem kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije, gostuje ekipi Novog Pazara. Očekivanja pred gostujuću utakmicu 24. oktobra u Novom Pazaru podelili su asistent prvog trenera Dinamika Goran Tadić i igrač Stefan Stefanović. Tadić je izjavio da ekipa u Novi Pazar odlazi rasterećeno i da se nada što boljoj igri i rezultatu.
– “Posle prošlog kola i odigrane utakmice protiv Slodesa, gde smo imali ulogu favorita, dolazimo do utakmice sa Novim Pazarom i igramo protiv ekipe koju smo pobedili u pripremnom periodu. Oni su u poslednjih mesec dana doveli tri nova igrača, koji su u startnoj postavi. Novi Pazar je spoj jedne iskusne ekipe i atletski dominantne. Prikazali su dobru igru. Prošlu utakmicu su izgubili zbog problematike sa povredama. Idemo rasterećeno, treniramo dobro nadamo se što boljoj igri i što boljem rezultatu. Radujemo se svi što će biti puna sala. Biće spremniji u odnosu na prijateljsku utakmicu” , rekao je asistent Goran Tadić.

Igrač Stefan Stefanović istakao je da će tim dati sve od sebe da u Novom Pazaru izbori pobedu.
– “Novi Pazar je iskusnija ekipa od nas to je sigurno, biće mnogo spremniji nego što su bili u pripremnoj utakmici. Čeka nas jedna veoma teška i zahtevna utakmica. Mi smo u dobroj energiji i velikoj pozitivi. Tokom cele nedelje radimo jako i nemamo šta da izgubimo. Idemo tamo da pokušamo da pobedimo i damo sve od sebe. Za razliku od utakmice sa Slodesom, ovo će biti zahtevnija utakmica fizički, a biće i sigurno puno gledalaca, što je za nas novi izazov. Videćemo, daćemo sve od sebe i pokušaćemo da pobedimo” , rekao je Stefanović.
Košarkaški klub Dynamic Vip Pay će utakmicu protiv Novog Pazara u četvrtom kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije odigrati u nedelju 24. oktobra sa početkom u 18 sati u dvorani “Doguš Sports Academy” u Novom Pazaru. Izvor KK Dynamic VIP PAY #KLSRB