Košarkaški klub Dynamic Vip Pay posle pobede protiv Zdravlja iz Leskovca u nedelju 31.oktobra gostuje ekipi Mladosti MaxBeta iz Zemuna u šestom kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. Trener prvog tima Saša Nikitović i igrač Dušan Radosavljević izneli su očekivanja pred gostovanje u Zemunu.
Trener Nikitović izjavio je da Dorćolce očekuje jedno od najtežih gostovanja i da tim u utakmicu ulazi sa ciljem da pruži maksimum.
– “Sigurno jedno od najtežih gostovanja nas očekuje u nedelju protiv najjače ekipe u ligi. Ekipa je pravljena tako da uđe u ABA ligu, možda trenutni rezultati to ne pokazuju, ali kontinuitet stručnog štaba i trenera Jakovljevića sa snagom igrača predstavljaju sigurno najbolju ekipu u zemlji. Idemo na utakmicu da pružimo maksimum, ali možda naš maksimum neće biti dovoljan da dobijemo utakmicu. Mnogo motiva na obe strane, sa puno energije nas mlađih da se dokažemo da možemo da igramo sa njima, a njih u ovom trenutku da pokažu da su pravljeni za visoke ciljeve“ , rekao je trener Nikitović.
Prvotimac Dušan Radosavljević rekao je da umor sa prethodnih utakmica neće uticati na naredni meč, jer je ekipa mlada i da će igranje u gostima biti otežavajuća okolnost.


– ”Težak je ovaj tempo, treća utakmica u nizu. Treniramo jako svakodnevno. Mlada smo ekipa, mislim da umor neće uticati toliko na nas protiv ekipe Mladosti. To je jedna odlična ekipa koja se bori za sam vrh tabele. Igramo u gostima, tako da će to biti otežavajuća okolnost. Moramo da pokažemo karakter, naša mladost da ispliva na videlo. Moramo da ispoštujemo dogovore koje smo postigli sa trenerom Nikitovićem” , rekao je Radosavljević.
Dinamik na sledeće gostovanje Mladosti odlazi sa ostvarene četiri pobede i jednim porazom u Košarkaškoj ligi Srbije. Gostujuću utakmicu protiv zemunske Mladosti Dinamik će odigrati u nedelju 31. oktobra sa početkom od 13 sati. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB