Posle velike pobede protiv Zlatibora u Beogradu, Košarkaški klub Dynamic VipPay u drugom kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije gostuje ekipi Metalca iz Valjeva. Svoja očekivanja pred gostovanje u Valjevu izneli su trener prvog tima Saša Nikitović i igrač Mihailo Bošković.
Trener seniorskog tima Dinamika Saša Nikitović istakao je da su gostovanja Metalcu uvek neugodna, ali se nada da će publika u Valjevu igračima biti motiv višeza pobedu.
„Metalac je u prethodnom kolu u velikoj pobedi savldao Vojvodinu u Novom Sadu, što nije sigurno slučajno. Uvek je nezgodno gostovanje u Valjevu, pogotovo što će biti publike. Nadam se da će ona našim igračima biti motiv više, a videćemo da li će se moja očekivanja ostvariti. Biće teško, ali mislim da će igrači dobro reagovati na publiku i nadam se da ona neće uticati na njihovu igru“ , rekao je Nikitović.
Mihailo Bošković rekao je da očekuje tešku utakmicu, ali da tim ide na pobedu.
„Idemo na pobedu, to je sigurno. Biće teška utakmica, Metalac je prethodno dobio Vojvodinu u prvom kolu. Jaka ekipa na domaćem terenu. Pripremićemo meč najbolje što možemo“ , rekao je Bošković.
Košarkaški Dinamika u subotu od 19 sati gostuju ekipi Metalca iz Valjeva u drugom kolu Košarkaške lige Srbije. Meč će se odigrati u Hali sportova u Valjevu. Izvor KK Dynamic VIP PAY #KLSRB