Košarkaški klub Dynamic Vip Pay će u subotu 18. decembra od 18 sati u okviru 15. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije otići na gostovanje ekipi Dunava iz Starih Banovaca uz prenos na TV Arena Sport 4. Posle pobede protiv Slobode iz Užica, očekivanja pred meč protiv Dunava rekli su asistent trenera Dinamika Goran Tadić i igrač Stefan Stefanović. Asistent Goran Tadić pred meč protiv Dunava izjavio je da se nada da će ekipa pružiti dobru partiju i da je kraj prvog dela sezone vreme za podvlačenje postignutih rezultata.


“Dunav je uz nas, OKK Beograd i Slodes sigurno ekipa sa najmanje iskustva s tim da oni imaju petorku iskusnih i petorku mladih talentovanih juniora. Kraj je prvog dela, vreme je da se pravi rezultatski rezime učinjenog. Što se tiče samog Dunava, oni trenutno imaju problem sa povredama i rosterom, samim tim i njihova igra oscilira. Sigurno je da imaju kvaliteta i potencijala, očekujem reakciju posle dva vezana poraza. Nadamo se da ćemo pružiti dobru partiju, videćemo da li će biti dovoljno za pobedu. Liga je neizvesna i nema favorita“ , rekao je Tadić.


Prvotimac Dorćolaca Stefan Stefanović rekao je da tim mora ozbiljno da pristupi narednoj utakmici i da buduće gostovanje protiv Dunava može odrediti prvo mesto na tabeli Košarkaške lige Srbije.
“Poslednja utakmica u polusezoni je, moramo ozbiljno ući u nju. Krenuli smo da se spremamo od početka nedelje i dosta igrača iz Dunava znamo iz juniorskih liga. Stil igre im je takav da se najviše zasniva na brzoj igri, trčanju i tranziciji. Bitna im je naredna utakmica koliko i nama. Nama je bitna, jer može da odluči prvo mesto na tabeli. Sigurno je da će Dunav kod kuće igrati dobro i biti u ritmu. Moramo da se spremimo i damo sve od sebe da pobedimo tu utakmicu”, rekao je Stefanović. Dinamik se trenutno nalazi na deobi pet mesta tabele Košarkaške lige Srbije sa skorom od devet pobeda i pet poraza i osvojena 23 boda. Naredno gostovanje Dinamik će odigrati u Hali Park u Staroj Pazovi. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB