Dinamik posle pobede u Novom Pazaru dočekuje Zdravlje iz Leskovca. Košarkaški klub Dynamic Vip Pay u četvrtom kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije je savladao ekipu Novog Pazara 84:78 i tako ubeležio treću pobedu u ligi. U petom kolu Dorćolci u sredu 27. oktobra od 18 sati dočekuju ekipu Zdravlja iz Leskovca. Očekivanja pred meč u sredu podelili su trener prvog tima Dinamika Saša Nikitović i igrač Jovan Ristić.

Trener Saša Nikitović rekao je da se o utakmici protiv Zdravlja razmišljalo još na gostovanju u Novom Pazaru i da tim na utakmicama kod kuće mora da traži sigurne pobede.
– “Moramo da budemo u ritmu i tražimo sigurnost na utakmicama kod kuće. Na gostovanjima moramo da pružamo što bolje partije, a kod kuće da tražimo sigurne pobede da bismo mogli da što pre obezbedimo opstanak i pojačamo rad na individualnom i kolektivnom delu. Klub je obezbedio da se pred gostovanje u Novom Pazaru ode dan ranije. Uspeli smo da u ozbiljnom režimu organizacije olakšamo sebi put, da bismo mogli da treniramo pred utakmicu sa Zdravljem. Već u pripremi utakmice sa Novim Pazarom je bilo razmišljanja o narednoj utakmici u sredu. Očekujemo dobar ritam naredne utakmice. Ekipa Zdravlja je kroz B ligu pokazala određeni kvalitet ulaskom u Košarkašku ligu Srbije, većina igrača je bila u tom sastavu, kao i trener. Izvučen je poprilični maksimum individualnog kvaliteta, gde se vidi ozbiljan kontinuirani rad, koji je najveća prednost“ , rekao je trener Nikitović.

Prvotimac Jovan Ristić izjavio je da ne postoji umor od prošle utakmice sa Novim Pazarom i da ekipa ulazi spremno u naredni meč
– “Za nas mlađe igrače nema umora, idemo na narednu utakmicu spremni. Očekujemo pobedu, ali neće biti lako. Zdravlje je iskusnija od nas sigurno, igraju čvrsto. Ulazimo spremni u utakmicu“ , rekao je Ristić.
Košarkaši Dinamika zabeležili su do sada tri pobede i jedan poraz u AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije. Pobede su ostvarene protiv Zlatibora, Slodesa i Novog Pazara, a poraz je usledio u drugom kolu na gostovanju protiv Metalca. Za meč petog kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije u kom Dinamik dočekuje Zdravlje iz Leskovca, biće obezbeđen i video prenos od 18 sati. Izvor KK Dynamic VIP PAY #KLSRB