Košarkaški klub Dynamic Vip Pay će u subotu 26. marta od 18 sati u okviru 28. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije dočekati ekipu Vršca. U prvom meču u Milenijum centru u Vršcu, slavio je domaći tim rezultatom 95:78. Pred naredni meč na Dorćolu trener Saša Nikitović i prvotimac Jigit Onan rekli su šta očekuju od narednog duela. Trener Nikitović rekao je da motivacije i energije u narednom meču neće nedostajati i da je Vršac iskusan i jak tim.
– „Sigurno će biti velike motivacije za ovu utakmicu i kod nas i njih. Motiv više da se i Dinamik i Vršac približe Superligi. Mislim da će i energije biti na pretek. Očekuje nas Vršac, iskusan i čvrst tim. Posle bolesti mog kolege, kome želim brz oporavak, promenili su trenera. Sa njim na klupi su dobili prvu utakmicu protiv Vojvodine, pa ćemo videti da li će nastaviti u tom nizu. Pretpostavljam da će ih novi trener pokrenuti energijom. Mislm da mi imamo na pretek enerrgije i voljnog momenta da zaustavimo ovaj niz poraza i da ostavimo maksmalno pozitivan utisak ove sezone“ , rekao je Nikitović pred naredni meč.


Turski prvotimac u redovima Dinamika Jigit Onan pred naredni meč izjavio je da tim ima veliku motivaciju za pobedom i da je naredna utakmica jedna od najvažnijih koju će Dinamik odigrati u dosadašnjem toku lige.
– „U prvoj utakmici u Vršcu doživeli smo težak poraz, igrali su veoma dobro i čvrsto. Ovog puta imamo veliku motivaciju za pobedom. Naredna utakmica koju ćemo odigrati, biće najvažnija u dosadašnjem toku lige. Moji saigrači i ja želimo da pobedimo u narednoj utakmici, videćemo šta nas očekuje“ , rekao je Onan.


Dinamik je u dosadašnjem toku AdmiralBet Košarkaške lige Srbije ostvario 15 pobeda i 12 poraza i trenutno ima osvojena 42 boda. Naredni duel 28. kola odigraće se u Dinamik areni na Dorćolu. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB