Košarkaški klub Dynamic Vip Pay će u subotu 5. marta od 19 sati okviru 25. kola AdmiralBetKošarkaške lige Srbije dočekati ekipu Vojvodine iz Novog Sada. Rezultat u prvom delu sezone bio je 75:72 za popularnu „Vošu“ , a trener prvog tima sa Dorćola Saša Nikitović i igrač Ilija Milijašević rekli su šta očekuju od naredne utakmice protiv novosadskog tima.
Trener Dinamika Saša Nikitović nada se da će tim ponoviti motivisanost i energiju iz prvog dela sezone i da je tim iz Novog Sada iskusan tim koji u poslednje vreme ima izuzetan kontinuitet rada.


„Zlatibor i Vojvodina su ekipe koje su počele da se izdvajaju u ligi prema kvalitetu i igri za sada. Ostaje nam šest ili sedam kola da se odigra do kraja. Jedan od bitnih mečeva i za nas i za Vojvodinu. Mislim da je njima bitnija naredna utakmica zbog ambicija koje imaju, ali daleko od toga da nama nije interesantna, jer mi stvarno želimo da ovu godinu prođemo sa što više pobeda. Jedan iskusan tim, već dve godine imaju kontinuitet dobrih igara. U poslednje vreme igraju jako dobro i timski. Kako u protoku lopte, tako i u timskim zadacima. Najbolja odbrambena ekipa su u ligi. Biće zanimljiv meč u subotu, moramo stvari koje inače radimo kvalitetno, da radimo maksimalno kako bi predstavljali dobrog protivnika. U gostima je bila dobra utakmica, igrali smo u dobrom intenzitetu i energiji. Nadam se da ćemo ponoviti motivisanost i energiju sa prvog dela lige“ , rekao je Nikitović pred naredni meč.
Prvotimac Ilija Milijašević rekao je da je bitno da ekipa nastavi da brani domaći teren i da će dati sve od sebe da izbori pobedu protiv Novosađana.


„Kao i svaku utakmicu ove sezone, idemo da damo sve od sebe. Ako to bude dovoljno za pobedu, izaći ćemo zadovoljni. U prvom delu prvenstva smo se držali većim delom utakmice, na kraju je presudilo njihovo iskustvo u najbitnijim delovima. U poslednjim trenucima su pogodili nekoliko bitnih šuteva, koje mi nismo. Za utakmicu koja nam sledi kod kuće bitno je da nastavimo da branimo domaći teren kao i do sada. Posle poraza od OKK Beograda, veoma je bitno da se podignemo kao ekipa i da pokažemo karakter i odigramo još bolje. Daćemo sve od sebe za pobedu“ , rekao je Milijašević. Dinamik u Košarkaškoj ligi Srbije ima učinak od 15 pobeda i devet poraza i osvojenih 38 bodova i nalazi se na drugom mestu tabele. Naredni duel protiv Vojvodine odigraće se u Dinamik areni na Dorćolu. Izvor KK Dynamic VipPay