Košarkaški klub Dynamic Vip Pay će u četvrtak 10. februara od 18 sati u odloženoj utakmici 19. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije dočekati ekipu Novog Pazara. U prvom meču na gostujućem terenu, Dorćolci su odneli pobedu rezultatom 84:89. Trener prvog tima Dinamika Saša Nikitović i igrač Jigit Onan rekli su šta očekuju od narednog duela.
Trener Nikitović rekao je da ekipa ukoliko želi da izbori pobedu u narednom meču, mora da radi ono što najbolje ume, a to je da odigra utakmicu sa puno energije i trčanja.


“Novi Pazar je u odnosu na prošlu utakmicu u drugom sastavu. Neki igrači su povređeni, neki su otišli iz kluba. Ovo je odložena utakmica, imali su koronu. Posle korone su odigrali jednu utakmicu , da kažem da su nešto odmorniji nego mi. Iskusan trener, iskusni igrači koji znaju da čitaju igru. Mi moramo da radimo stvari koje najbolje znamo, a to je da igramo u ritmu sa puno energije i trčanja i na taj način branimo domaći teren, kao što smo radili do sad. U protivnom, imaćemo veliki problem sa Novim Pazarom. Imaju možda i najboljeg igrača na poziciji 4 u ligi, a to je Manjgafić, koji može da postigne poene na razne načine. Znamo odakle nam preti opasnost i moramo da uradimo dobar posao, naročito odbrambeni, da bismo to sveli na normalan broj poena “ , rekao je Nikitović
Igrač turskog porekla Jigit Onan izjavio je da je poraz od Sloge motivisao ekipu da radi još više i da će na domaćem terenu tim igrati drugačije.


“Imamo dve utakmice ove nedelje, naš cilj je da pobedimo u oba meča. Želimo da zadržimo dobar ritam utakmica, iako smo poslednju izgubili. Utakmica u Novom Pazaru bila je u punoj areni , bio je zaista veliki broj ljudi koji je gledao meč. Meč u četvrtak se igra na našem terenu i igraćemo drugačije. Poraz od Sloge nas je motivisao da još više radimo“ , rekao je Onan.
Košarkaški klub Dynamic Vip Pay je u dosadašnjem toku Košarkaške lige Srbije ostvario učinak od 13 pobeda i osam poraza uz osvojena 34 boda i jednu odloženu utakmicu koja će se odigrati sutra. Naredni duel odigraće se u Dinamik areni na Dorćolu. Izvor KK Dynamic VipPay #KLSRB