Košarkaški klub Dynamic Vip Pay u subotu 27. novembra od 18 sati u okviru 11. kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije dočekuje ekipu Kolubare iz Lazarevca. Trener prvog tima sa Dorćola Saša Nikitović istakao je šta će timu biti prioritet u predstojećem meču, a očekivanja je podelio i igrač Jigit Onan. Trener Nikitović izjavio je da će meč protiv Kolubare biti neizvestan do samog kraja i da je tim koncentrisan na odbranu domaćeg terena.
„Ekipa prema našoj meri, utakmica kroz koju ćemo morati da tražimo pobedu. Koncentrisani smo na to da odbranimo domaći teren, daćemo sve od sebe da to uradimo. Izuzetno poštujemo tim Kolubare koji je među najiskusnijima u ligi. Predvođeni su mladim trenerom, našim bivšim kolegom Stevanom Mijovićem, koji je do sada uradio dobar posao. Ekipe su pokazale da su sličnog kvaliteta i nivoa igre, što znači da svako svakog može da pobedi, odnosno da nema favorita. Siguran sam da će biti neizvestan meč, ni nama ni njima ne dajem prednost i šansu. Teško možemo predvideti krajnji ishod“ , rekao je Nikitović. Prvotimac turskog porekla Jigit Onan rekao je da tim poznaje ekipu Kolubare sa kojom je igrao prijateljsku utakmicu i ističe da će utakmica biti čvrsta.


„Već smo imalii iskustva sa ekipom Kolubare u prijateljskoj utakmici. Oni su iskusan tim, znaju kako da igraju. Mislim da su dobar tim i da će utakmica biti čvrsta. Pripremali smo se za meč i sada ostaje da opravdamo to“ , rekao je Onan.
Duel 11. kola Košarkaške lige Srbije odigraće se u subotu 27. novembra sa početkom u 18 sati. Izvor KK Dynamic Vip Pay #KLSRB