U 11. kolu AdmiralBet KLS košarkaši Tamiša su na domaćem parketu naneli prvi poraz ekipi Dynamic BalkanBeta pobedivši ih rezultatom 78:73. Domaći su sjajno otvorili utakmicu serijom od 7:0, koja je primorala trenera Nikitovića da traži tajmaut. Gosti su se nakon minuta odmora konsolidovali i uhvatili rezultatski priključak. Ubrzo su i preokrenuli rezultat u svoju korist i prvi kvartal zatvorili sa sedam poena prednosti – 20:27.


U drugoj četvrtini je viđena slična situacija na terenu, gosti su održavali prednost, a Pančevci su pokušavali da dođu do tečnije igre. Na poluvremenu Dynamic je imao prednost 40:47.
U drugom poluvremenu izabranici Bojana Jovičića izgledaju mnogo motivisanije i fokusiranije u odnosu na prve dve deonice. Posledice boljeg pristupa su se odmah odrazile na semaforu, jer je treća četvrtina pripala Tamišu rezultatom 23:14. Pred početak četvrte četvrtine Tamiš je imao dva poena prednosti – 63:61


U poslednjoj četvrtini se igrala egal utakmica, Tamiš je održavao minimalnu prednost, sve do veoma važne trojke Smiljanića za +5 na minut do kraja. Nakon toga sa linije slobodnih bacanja siguran je bio Terzić za +7 i mirniju završnicu susreta.
Tamiš su do pobede predvodili Smiljanić sa 17 poena i 9 skokova, Šinik je dodao 16 poena uz 6 asistencija, Terzić je zabeležio 15 poena i čak 14 skokova i Stanojević je zabeležio 14 poena. U ekipi Dynamic BalkanBeta raspoloženi su bili Medarević sa 24 poena, odnosno Milijašević sa 17 poena. Izvor KK Tamiš #klsrb