Derbi 14. kola AdmiralBet KLS igra se u Subotici 24.12.2022, sa početkom od 18:00h. Sastaju se Spartak Office Shoes i beogradski Dynamic. Ekipa sa Dorćola je imala sjajan start sa 10 uzastopnih pobeda. Spartak je posle poraza u Kraljevu slavio u kupu protiv Morave i očekuje da protiv Beograđana još jednom odbrani svoj teren. Igrač Spartaka Aleksandar Živojin Danilović koji je svojim igrama u poslednjih nekoliko mečeva zaslužio najveću minutažu u ekipi bio je kratak:

„Očekuje nas veoma zahtevna utakmica protiv odlične ekipe iz vrha tabele. Pobedom bi se zadržali u vrhu, što nam je cilj, baš kao i njima. Pozivam publiku da nas podrži jer smatram da ovaj grad zaslužuje da gleda kvalitetnu košarku“.


Oliver Kostić trener Spartaka:“ Dinamik je ekipa koja je dugo zajedno, spoj su iskustva i mladih talentovanih igrača. Imaju odlične individualne kvalitete, jednako dobri su kako u odbrani tako i u napadu. Moramo biti u najboljem izdanju da bismo pobedili. Oni igraju svih 40 minuta i moramo biti spremni da im odgovorimo na oba pravca terena“. Izvor i foto MKK Spartak Office Shoes #klsrb