Košarkaši Crvene zvezde mts nakon uspešnog starta polufinala prvenstva Srbije i pobede nad ekipom Mege 114:78, pripremaju se za drugu utakmice polufinalne serije državnog prvenstva koja je na program već u nedelju.
Crveno beli, kojima će to biti 73. utakmica u sezoni, imaju samo 38 sati da se osveže i pripreme za gostovanje u dvorani Mega Factory gde je domaćin ekipa Mege.
Utakmica se igra od 12 časova, a nakon prvog meča, pred drugi susret trener Dejan Radonjić koji je bio izuzetno zadovoljan predstavom crveno belih u petak uveče, kaže:
„ Drugi meč igramo manje od 40 sati od prve utakmice i jasno je da ćemo to vreme pokušati da iskoristimo da se odmorimo i da se pripremimo kako bi odigrali dovoljno dobar meč i došli do pobede“ rekao je trener crveno belih koji su u subotu imali trening u vreme odigravanja utakmice u nedelju.


Ognjen Dobrić bio je jedan od najzapaženijih u prvoj utakmici koja je bila izuzeto efikasna, dopadljiva i lepa za gledanje, uz izuzetno dobru posetu (preko 4200 navijača) i bučno navijanje:
„Odigrali smo dobru utakmicu u lepom ambijentu na našem parketu, šuterski izvanrednu. Očekuje nas druga utakmica za manje od dva dana, i očekujem da će ekipa Mege reagovati i uraditi sve kako bi nam parirala u drugoj utakmici“ rekao je Dobrić. Eventualna majstorica polufinala zakazana je za utorak u hali Aleksandar Nikolić. Izvor KK Crvena zvezda #KLSRB