Trener košarkaša Novog Pazara Vasilije Budimić rekao je danas da će njegova ekipa potražiti svoju šansu protiv Dinamika, kojem gostuje u četvrtom kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.
“Nije baš idealan momenat za meč protiv Dinamika u Beogradu, ali takav je raspored. Poraz na našem terenu u teškom meču od Slobode (78:83) potrošio nas je više psihološki nego fizički. Biće teško, ali verujem u momke”, rekao je Budimić.
Dinamik je u grupi vodećih timova sa sve tri pobede, dok su Pazarci kotirani između devete i 11. pozicije sa skorom 1/2.
“Protivnik je spoj iskustva i malo više mladosti. Dobra su ekipa, ali pokušaćemo da prekinemo mini seriju od dva neuspeha. Imamo svoj cilj i nadam se da ćemo ga ostvariti. Želimo da svaku sledeću utakmicu odigramo bolje”, naveo je Budimić.
“Posle gostovanja Dinamiku, stiže nam Dunav. Polako u našim glavama počinje neko moranje. Videćemo da li će psiha to izdržazi. Vredno radimo i momci zaslužuju da im ‘ovaj gore’ vrati za prethodno kolo”, dodao je on.
Dinamik i Novi Pazar igraju u nedelju od 18 časova u Hali sportova Ranko Žeravica na Novom Beogradu. M. Minić Indexonline Izvor OKK Novi Pazar #klsrb