Trener košarkaša Novog Pazara Vasilije Budimić rekao je da njegova ekipa mora da pobedi gostujuću Mladost, u predstojećem meču sedmog kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.
“Neće biti lako. Moramo da dobro odigramo i dobijemo. Zemunska Mladost je ime, ali tu je i kvalitet nekih njihovih mladih, domaćih košarkaša, koji su prvi put na elitnoj sceni”, rekao je Budimić.
Pazarci sa dve pobede i četiri poraza zauzimaju 10. mesto na tabeli, dok je klub iz Zemuna pretposlednji, 15. i na skoru je 1/5.
“Šteta zbog našeg poslednjeg poraza od Beograda, kada je istoimeni domaćin na krilima iskusnih Borisa Savovića i Nenada Miljenovića u finišu izbrisao minus od šest poena. Uz zalaganje kao na toj utakmici, pobeda protiv Mladosti neće da izostane”, ocenio je Budimić.


“Iskreno, ne znam šta se dešava sa Mladošću. Da li su hteli da podmlade tim ili su se suočili sa nestašicom na tržištu i nisu mogli da dovedu kvalitetne igrače, to je za nas nebitno. Njihov problem”, dodao je on. Novi Pazar i Mladost igraju u nedelju od 18 časova u Dvorani Sportske akademije Douš. Izvor i foto Indexonline OKK Novi Pazar #klsrb