Vojvodina MTS – Borac Mozzart 80:61 (23:12; 13:18; 18:12; 26:19)
U poslednjem, 6. meču grupe B košarkaške AdmiralBet Superlige, tabor koji sa klupe predvodi Dejan Mijatović otisnuo se put Novog Sada, gde je dočekan od strane domaće Vojvodine MTS. Bio je to susret potpuno lišen rezultatskog značaja, osim što je Borac Mozzart želeo da se još jednom pokaže u lepom svetlu sa značajno podmlađenim sastavom. Na koncu susreta, ta intencija mu nije pošla za rukom, jer je poražen rezultatom 80:61 (23:12; 13:18; 18:12; 26:19).
Uvodni deo utakmice nije obilovao koševima. Osim trojke Mitrovića, nije viđen nijedan pogodak dobra dva minuta. Posle izvenog vremena pogodili su još neki igrači Vojvodine, tako da je domaćin napravio seriju 10:0. Na drugoj strani, Borac se dobrano mučio da probaci loptu kroz obruč. Gotovo pet minuta nije bio kadar da pogodi. Zbog toga je trener Mijatović bio primoran da pozove tajm aut. Posle odmora Novaković je bio uspešan sa distance, tako da je probio led. U nastavku su Čačani značajno podigli nivo igre, pa su ozbiljno prišli rivalu. Vojvodina je uzvratila istom merom, pa je ponovo došla do finog kapitala od 11 poena (23:12).
Baš kao početak prve, tako je i start druge deonice nije bio bogat koševima. Ponovo su se ekipe mučile u realizaciji. I baš kao prvi put, tako je i drugi Vojvodina prva izašla iz košgeterske krize. Serijom 4:0 domaćin je došao do najvećih +15 (27:12). Borac je u nastavku susreta uspeo da se malo stabilizuje, pa je odgovorio sa nekoliko pogodaka. Polako, ali sigurno, topio je zalihe protivnika, pa je prišao na minus šest (36:30). To je bio dobar predznak za nastavak utakmice.


Vojvodina je munjevito započela treći deo utakmice, pa je serijom 8:0 ponovo stekla dvocifrenu prednost. I ovog puta Borac dugo nije mogao da pronađe put do koša, bez obzira na brojne pokušaje. Tek posle dva minuta to je Kočoviću pošlo za rukom. Do poboljšanja igre gostiju ipak nije došlo, već je Vojvodina nastavila da diktira tempo. Takvo stanje je potrajalo do okončanja trećeg kvartala.
Odučujući deo igre Borac je bio primoran da zaigra na sve ili ništa. Drugo rešenje nije imao, jer je zaostajao dvocifrenim brojem poena. Ali Vojvodina je bila odlučna u nameri da slavi, tako da je sve vreme držala rivala na pristojnom rastojanju. A kako je vreme prolazilo, Čačani su bili sve dalje od trijumfa. Nakon 40 minuta igre, Novosađani su zabeležili novi trijumf, četvrti u takmičenju.
U konačnom skoru grupe B ova utakmica nije bila od važnosti, jer je Borac svakako zauzeo drugo, a Vojvodina treće mesto. Mega je prva, dok je na začelju ostao Metalac.
Vojvodina MTS: Beslać 17, Nedeljkov 3, Ljubičić 4, Bulović, Mitrović 18, Čampara 6, Stanojević 4, Manojlović 9, Jovović 15.
Borac Mozzart: Đ. V. Ćurčić 7, Milošević, Ivković, Nikolić 2, Erić, Radović, Tomašević 10, Dragićević, Kočović 11, Novaković 15, Todorović 11, Čarapić 4. Nikola Minović Izvor KK Borac Mozzart