Nastavljen je niz poraza košarkaša Radničkog protiv Novog Pazara i u novoj sezoni. Treća utakmica i treći poraz. Loše su se predstavili domaći igrači svojoj publici. Gostujući tim je odigrao jedan odličan meč, kontrolišući igru sve vreme i samim tim, apsolutno zasluženo odneo pobedu iz Kragujevca. Maksimalno iskorišćena „dužina“ klupe, izuzetan voljni momenat i neverovatna energija koju su pokazali na terenu su bili ključni u današnjem meču. Dok su sa druge strane, igrači Radničkog, delovali prilično konfuzno, bezidejno i veoma neorganizovano pa krajnjom razlikom i porazom od „samo“ -8, mogu da budu čak i zadovoljni.
Radnički je u prvoj četvrtini odigrao solidno, čak i vodio na kraju te deonice, ali se već u prvih 10 minuta videlo da škripi u odbrani i da mnogo se mnogo teško brani šut ekipe iz Novog Pazara. Već sredinom druge četvrtine, dalekometnom paljbom, gosti prelaze u vođstvo i do poluvrmena uspevaju da odbiju svaki pokušaj crvenih da se vrate u meč. Na odmor se odlazi sa +10 za goste i to baš pogođenom trojkom na isteku vremena.
Treća četvrtina nije donela ništa novo u igri domaćina dok su gosti vrlo brzo prešli na dvocifrenu prednost i uvećavali je do maksimalnih +14. Radnički je bio već opterećen faulovima u spoljnoj liniji i nije uspevao da nađe rešenje za povratak i mogući preokret. Polovinom četvrtog perioda razlika odlazi na +18 čime je utakmica praktično bila odlučena. Pokušali su domaći još jednu kontraofanzivu i uspeli da spuste prednost na -7 u poslednjem minutu utakmice, ali je to bilo sve što su uradili.
Treba istaći sjajnu partiju Fahrudina Manjgafića, za koga izabranici Ivice Vukotića nisu mogli da nađu rešenje tokov čitavog meča. Utakmicu je završio sa 27 poena, 6 skokova i 3 asistencije i ukupnim indeksom uspešnosti 31 čiime je odneo titulu najkorsnijeg igrača. Takođe, sjajnu podršku je imao u Matiji Novkoviću koji postigao 23 poena. Od domaćih igrača niko nije blistao, ali je bolji od ostalih bio kapiten Raško Katić sa 18 poena i 8 skokova, dok vredi i spomenuti učinak mladog Veljovića (13 poena, 4 skoka, 3 asistencije), koji je pomalo uspevao da trgne ekipu iz letargije, što nažalost nije bilo dovoljno za pozitivan rezultat kragujevačke ekipe. Izvor KK Radnički #KLSRB