Borac Mozzart – Metalac (sreda, 18:00, Dvorana kraj Morave) Ulaz na utakmicu Borac Mozzart – Metalac biće besplatan. Pomenute ekipe će se sastati u sredu 24. maja, a u okviru Superlige, odnosno grupe B, u kojoj se obe nalaze. Jasno, mesto odigravanja meča biće Dvorana kraj Morave, a početak susreta zakazan je za 18:00.
Da podsetimo, u dosadašnjem delu domaće lige izabranici Dejana Mijatovića su odigrali četiri meča. Prvo su savladali Vojvodinu MTS kod kuće (90:83), zatim Metalac u Valjevu (75:95), da bi u prošlu sredu doživeli i prvi poraz od Mege MIS u Beogradu (92:78). Poslednji susret Čačani su igrali u nedelju kod kuće, kada su uspeli da ostvare prvu pobedu u sezoni protiv već pomenute Mege MIS (87:82).
U ovom momentu čačanski tim se nalazi na poziciji broj dva u grupi B, sa istim odnosom pobeda i poraza kao Mega MIS. Preciznije rečeno, Borac Mozzart je do sada ostvario tri pobede, a pretrpeo je jedan poraz, ali ima lošiju koš razliku u odnosu na Beograđane. Vojvodina je zabeležila po dve pobede i poraza, dok je Metalac četiri puta osetio gorčinu negativnog skora. Nikola Minović Foto Leiča Izvor KK Borac Mozzart #klsrb