Bilo je jasno uoči ovog kola da će samo jedna ekipa ostati sa epitetom nepobedivih u grupi A AdmiralBet Superlige Srbije. Sastali su se FMP SoccerBet i OKK Beograd koji su do sada upisali po dve pobede iz isto toliko utakmica. Mladost obe ekipe garantovala je atraktivnu košarku, a na strani Pantera definitivno nije bio žestok ritam utakmica koji imaju iza sebe i na koji nisu u potpunosti navikli. Ipak, izdigli su se iz cele situacije i zasluženo slavili rezultatom 95:91.
Istini za volju izabranici Nenada Stefanovića su pokazali dva lica i bio je evidentan umor koji nije dozvolio da Panteri igraju sa karakterističnom agresivnošću. Stiče se utisak da je fantastična druga četvrtina u kojoj je FMP SoccerBet ubacio neverovatnih 35 poena uvela utakmicu u ritam koji su priželjkivali Panteri i da je tih osam poena prednosti sa poluvremena bilo dovoljno za kontrolu utakmice (55:47).
Bolji od ostalih bio je Čarls Mening koji je odigrao najbolju partiju od dolaska u redove FMP SoccerBeta. Za nešto manje od 28 minuta na parketu Mening je ubacio 30 poena uz pet skokova i četiri asistencija. Bilo je još raspoloženih napadača, kao po navici tandem četvorki Pantera bio je opet u sjajnom ritmu. Bo Bič je ubacio 14 poena, dok je Aleksa Stepanović imao tek poen manje i upisao osam skokova. Dvocifreni su bili i Čarls Dženkins sa 11 koševa i Čarli Mur koji je ubacio 10.
Ovom pobedom FMP SoccerBet je zatvorio ciklus utakmica na domaćem terenu u Superligi Srbije sa perfektnim skorom 3-0. Misli izabranika Nenada Stefanovića sada su u potpunosti usmerene na majstoricu protiv Cedevite Olimpije. Ona je zakazana za 19 časova u ljubljanskoj dvorani ’’Tivoli’’


FMP SoccerBet – OKK Beograd 95:91 (20:21, 35:26, 19:20, 21:14)
FMP SoccerBet: Mening 30 (5sk, 4as), Bič 14 (6sk), Mur 10, Todorić, Stepanović 13 (8sk), Šaranović 2 (4sk, 5as), Matović, Izundu 8 (5sk), Vuković 4, Dženkins 11. Foto i izvor KK FMP SoccerBet #klsrb