Posle poraza u trećem kolu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije od ekipe Radničkog na domaćem terenu, košarkaši Sloge su se trgli i vezali tri važne pobede, od kojih su dve bile protiv veoma jakih i neugodnih rivala. U poslednjem meču „beli“ su slavili protiv Dinamika VIP PAY rezultatom 82:80. Sa većom dozom samopouzdanja zato dočekuju još jedno vanredno kolo. U novoj hali sportova u Ribnici, Sloga će ugostiti Tamiš iz Pančeva.

„Očekujem da će biti kvalitetan meč, jer je ekipa Tamiša jedna od najiskusnijih i već dugi niz godina igra u Košarkaškoj ligi Srbije. Imaju jednog od najboljih šutera lige za tri poena, Smiljanića, i ukoliko zaustavimo njega i plejmejkera Radovića, milsim da nećemo imati većih problema sa ekipom Tamiša. Nakon pobede u Beograd u prošlom kolu nad prvoplasiranim timom Dinamika, iskreno i neskromno ne očekujem ništa drugo osim pobede. Znamo da Tamiš neće doći na naš teren sa podignutom belom zastavom, već da ćemo moji saigrači, ceo stručni štab i ja morati da, kao i do sada damo sve od sebe na terenu kako bi zaslužili a onda i ostvarili i četvrtu pobedu za redom. Pozvao bih i naše navijače da nas još jednom podrže, kao što to rade od samog početka ove sezone. Nadam se da su prepoznali da ovaj tim daje apsolutno sve od sebe i nadam se da doći sutra u što većem broju, kako bi nam još jednom bili „šesti igrač“ i pomogli da dođemo do novog trijumfa.“, istakao je dugogodišnji prvotimac Sloge, Nikola Kostić.
Meč 8.kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije između Sloge iz Kraljeva i Tamiša iz Pančeva igra se sutra u Novoj hali sportova u gradu na Ibru sa početkom u 19 časova. Izvor KK Sloga #KLSRB