Košarkaši Kolubare ostvarili su svoju 2 pobedu u sezoni u okviru 6. kola AdmiralBet KLS protiv ekipe Zlatibora rezultatom 100:96 ( 21:27 ; 36:22 ; 21:28 ; 22:19 )
Fantastična košarkaška predstava viđena je sinoć u Lazarevcu, gde je Kolubara ostvarila veoma bitnu pobedu.
Kao što rezultat govori, obe ekipe su bilo vrlo raspoložene za igru.
Na početku utakmice gosti su ušli sigurnije u meč, uspeli da naprave prednost, koja je na kraju prve četvrtine iznosila 6 poena.
Ipak domaćini furioznom igrom u drugoj četvrtini predvođeni svojim kapitenom Nikolom Simićem anuliraju prednost gostiju, i dobijaju drugu četvtinu sa 36:22, i odlaze na poluvreme sa 8 poena prednosti.
Drugo poluvreme donosi povratak gostiju u igru, koju su tokom četvrtine četvrtine uspeli da preokrenu rezultat, ali domaćin nije želeo da prepusti pobedu. Velikom borbom, dobrom igrom u odbrani i fantastičnim šutem za 3 poena, pre svih kapitena Simića, koji je šutirao fantastičnih 7-10 za tri poena, Kolubara krajem treće četvrtine uspela da anulira prednost gostiju, a već početkom četvrte četvrtine da vrati prednost.
U završnim momentima viđena je uzbudljiva završnica, gde su obe ekipe imale šansu da dođu do pobede, ali Kolubara je odigrala sigurno u završnici i zasluženo odnela veliku pobedu na svom terenu.
Kod ekipe Kolubare istakli su se: Simić 35 pts (7-10 3p, 7as), Uroš Duvnjak (4-6 3p, 7 as), Monso 12 pts, Stojičić 10 pts, V. Sinđelić 9 pts
Kod ekipe Zlatibora: Čabrilo 28 pts, Kutlešić 26 pts, Lee Ross 19 pts, Tadić 12 pts, Grubelić 6 pts.Izvor: KK Kolubara Lazarevac 2003 #KLSRB