BKK Radnički vs Zlatibor Mozzart

Nakon što su povratničku sezonu u Košarkašku ligu Srbije otvorili trijumfom, košarkaši BKK Radničkog zaredjali su dva poraza. Priliku da prekinu negativan niz imaju već sutra, kada u utakmici četvrtog kola dočekuju neporaženi Zlatibor.

Svesni su “krstaši” da ih sutra u Šumicama ne očekuje ni malo lak zadatak, što potvrđuju i reči trenera Marka Boltića.

“Igramo protiv izuzetno dominantne ekipe, koja je godinama unazad u samom vrhu. Napadački su vrlo potentni i talentovani, a mi svoju šansu moramo tražiti kroz agresivnost. Ne prestajemo da verujemo u ono što radimo i nadamo se najboljem”, kaže Boltić.

Foto Nenad Đorđević

Prvotimac Radničkog Vanja Gazibegović ističe da je sutrašnji rival ekipa za svaki respekt, ali se nada najboljem.
“Očekuje nas težak i tvrd meč, ali se nadamo da uz pravi pristup možemo doći do prve pobede na domaćem terenu”, jasan je Gazibegović.

Foto Nenad Đorđević

Čajetinci u Beograd dolaze sa jednim jedinim ciljem, a to je da ostvare i četvrti trijumf.
“Imamo maksimalan učinak, ali pred nama je meč protiv iskusne i kvalitetne ekipe, sa prekaljenjim igračima, koji su na ozbiljnom nivou. U sastavu Radničkog je nekoliko igrača koji su najjača imena KLS-a u ovom trenutku. Neće nas zavariti to što imaju negativan skor, jer se radi o jednom od najkvalitetnijih protivnika u ligi”, oprezan je strateg Zlatibora, Strajin Nedović.

Foto Nikić

 

Košarkaš Ivan Smiljanić kaže da su “krstaši” već pokazali da nikome neće biti lak protivnik.

„Imaju dosta iskusnih igrača, dobrih i kvalitetnih košarkaša. Mi moramo da odigramo na najvišem energetskom nivou i da nastavimo pobednički niz u domaćem prvenstvu. Pokušaćemo da trijmfujemo u Šumicama, što bi nam bila dobra uvertira za naredno kolo kada nam dolazi ekipa Vojvodine”, kaže Smiljanić.

 

Utakmica između BKK Radničkog i Zlatibora na programu je sutra u 16.00 časova u dvorani Šumice.