OKK Beograd vs Vojvodina MTS

Pravi košarkaški spektakl sutra očekuje sve ljubitelje košarke u Beogradu. Snage će odmeriti OKK Beograd i Vojvodina, dve neporažene ekipe u dosadašnjem delu AdmiralBet Košarkaške lige Srbije.
Nakon sutrašnje utakmice, neko će morati osetiti gorčinu poraza. A ko će to biti?
Prvi stručnjak Beograđana Vule Avdalović, naglasio je da je novosadska ekipa favorit u ovom susretu, ali da će njegov tim probati da im dostojanstveno parira.
’’Igramo protiv najkvalitetnijeg tima u ligi. Probaćemo da im odgovorimo velikom energijom i borbenošću koju smo pokazali u prethodna dva meča“, jasan je Avdalović.

Foto Ivica Veselinov

Foto Ivica Veselinov

Asim Đulović, prvotimac „plavo – belih“ ovaj meč vidi kao veliki izazov za njegov tim i nada se pozitivnom ishodu.
„Ovaj susret će biti veliki izazov za nas jer dočekujemo najkvalitetniju ekipu u KLS-u. Verujem da uz dobru energiju i čvrstu igru možemo da se nadamo dobrom rezultatu’’, kaže Đulović.

Foto Ivica Veselinov

Centar Vojvodine Miloš Stajčić izuzetno respektuje sutrašnjeg protivnika.
“ OKK Beograd je mlada ekipa, koja ima dosta potencijala i igra sa velikom energijom na obe strane terena. Počeli su sezonu dobro, i sigurno je da će na domaćem terenu želeti da nastave taj niz dobre igre i pobeda. Mladi su i spremni da se nadmeću sa najboljim ekipama u ligi. Mi moramo da nastavimo da gradimo našu igru i da je dižemo na veći nivo iz utakmice u utakmicu. Ako budemo igrali koncentrisano i energično, verujem u pobedu u Beogradu” , kaže Stajčić.

Foto KK Vojvodina

I trener Vojvodine Miloš Isakov Kovačević, pun je reči hvale na račun protivnika, ali veruje u svoju ekipu i nada se pozitivnom rezultatu.
“ Očekuje nas susret protiv veoma talentovane ekipe koja već sada poseduje kvalitet bez obzira na mladost igrača. Za nas je važno da kroz kontrolu defanzivnog skoka i defanzivnog tranzita meč usmerimo u željenom toku, kako bismo uspeli da nastavimo sa pozitivnim rezultatima na startu sezone”, rekao je Isakov Kovačević.

Foto Ivica Veselinov

Duel između OKK Beograda i Vojvodine odigraće se sutra od 16.30 časova u TC „Dejan Milojević“. #klsrb