KK Mladost SP najavljuje prva pojačanja za predstojeću takmičarsku sezonu 2024-25.g
Nakon produžetka ugovora sa sedmoricom košarkaša, angažovana su i prva pojačanja Aleksa Popović (Metalac Valjevo) i Srđan Krsmanović (Sloga Kraljevo).

Srđan Krsamanović novi centar Mladosti SP iz Smederevske Palanke
U timu Mladosti SP iz Smederevske Palanke, u novog člana Košarkaške lige Srbije, igraće rođena braća Krsmanović. Kao nekada u Železničaru iz Čačka i Borcu. Nedavno je stariji Aleksa, koji ima velike zasluge za plasman Palančana u KLS, produžio ugovor, a sada je i mlađi Srđan (24, 206 cm) i zvanično postao novi član Mladosti SP. Proteklu sezonu dokazani centar proveo je u Slogi iz Kraljeva (5,8 poena I 3,1 skok po utakmici) Inače, Srđan Krsmanović je karijeru počeo u rodnom Čačku (Borac i Železničar), a pored Sloge iz Kraljeva igrao je u OKK Beogradu, Mladosti iz Zemuna i Dunavu iz Starih Banovaca. Dobro došao Srđane. Foto: Leiča

Aleksa Popović prvo pojačanje Mladosti SP iz Smederevske Palanke
Novi košarkaš Mladosti SP je Aleksa Popović (25, 202 cm), krilini centar, koji je proteklu sezonu dobro odigrao u KLS-u u ekipi Metalca iz Valjeva (6,3 poena I 3,5 skokova, 48% šut iz igre) Inače, ovaj igrač je prošao školu i mlađe selekcije beogradskog Partizana, zatim bio na koledžu i NCAA u Americi četiri godine. Ima i internacionalno iskustvo u Španiji, gde je branio boje Navare. U Mladosti SP očekuju njegovu potpunu afirmaciju, a Aleksa je izrazio zadovoljstvo što dolazi organizovan klub u usponu. Dobro došao Aleksa.
Foto Sreten P. Izvor KK Mladost SP #klsrb