Mega MIS gostuje Partizanu u odlučujućem meču za plasman u finale Superlige Barać:
„Očekuje nas možda i najteži zadatak, energija mora da bude na maksimumu“.

Košarkaši Mega MIS-a su slavili u drugoj utakmici polufinalne serije Superlige Srbije protiv Partizan Mozzart Beta u TC Dejan Milojević i tako izborili majstoricu. Treći i odlučujući meć zakazan je za četvrtak, 30. maj, od 18.00, a Partizan će biti domaćin u dvorani Aleksandar Nikolić, uz direktan prenos susreta na TV Arena sport. Trener Mega MIS-a Marko Barać je izneo očekivanja pred odlučujući susret za plasman u finale:

– Kao što smo i želeli nakon prve utakmice, izborili smo majstoricu i time još jednom pokazali da ova ekipa nikad ne odustaje. Sada nas očekuje možda i najteži zadatak, ali želim da i njemu pristupimo bez straha i da uživamo u svakom momentu. Znamo koji su to detalji u igri koji moraju da budu na dobrom nivou, ali pre svega energija mora biti na maksimumu kako bismo se suprotstavili Partizanu,

Prvotimac Mega MIS-a, Omerdžan Iljasolu, istakao je da će se on i saigrači boriti do poslednjeg trenutka da dođu do trijumfa u majstorici:

 

– Nakon poraza u prvoj utakmici, u drugoj smo kao tim odgovorili na pravi način. Želimo da pokažemo karakter i u poslednjoj utakmici polufinalne serije, da se borimo do samog kraja i da damo sve od sebe da dođemo do pobede, dodao je Iljasolu.

Pobednik majstorice će se u finalu Superlige sastati sa ekipom Crvene zvezde Meridianbet, koja je prethodno u dve utakmice savladala FMP Soccerbet u okviru polufinala. Izvor i Foto: Mega MIS/Ivica Veselinov #klsrb