Treći trijumf Slobode u nizu, ovoga puta ceh je platio OKK Novi Pazar na svom terenu 76:87 (39:35). Ništa na početku nije ukazivalo da će gosti slaviti, Novi Pazar je igrao odlično u odbrani, dok je Sloboda imala loš procenat šuta u prvih 10 minuta. Sloboda se budi u drugoj četvrtini, popravljaju procenat za 3 poena i polako sustižu Novi Pazar. Na odmor se otišlo rezultatom 39:35 za Novi Pazar.


Drugo poluvreme, tačnije treća četvrtina je jedna od najboljih Slobodinih u ovoj sezoni. Pogađali su sve što se moglo pogoditi, nadskočili su domaće pod košem, a sve to je i pratila i odlična igra u odbrani. Poslednja četvrtina je bilo ujednačena, Sloboda je uspevala da odoli naletima domaćih i lagano privede utakmicu kraju. Vredi istaći učinak Finča i Ćubića koji su sa po 18 poena bili najefikasniji, dok su dvocifreni učinak imali Božić, Đekić i Mušikić sa po 11 poena.
U redovima Novog Pazara raspoložen je bio Bojd sa 22 poena, dok je Islamović dodao još 16. U sledećem 17.kolu Sloboda u subotu 13.januara od 18 časova dočekuje ekipu Džokera iz Subotice. Foto Osman Jeijna Izvor KK Sloboda #klsrb