Zemunski košarkaši zasluženo su došli do pobede protiv blede Slobode, koja nakon odličnog izdanja u Leskovcu nije uspela da potvrdi dobro formu protiv mlade i poletne ekipe Mladost Maxbet za konačnih 84:91 (18:24, 20:22, 22:21, 24:24).
Sloboda je loše ušla u meč, već na startu ekipa Miloša Obrenovića najavila je pobedničke ambicije i preko odličnih Gašića i Vulikića došla do prednosti. Osim odličnog Mušikića i donekle Ćubića, Sloboda je držala rezultatski priključak. Ipak, na odmor se otišlo rezultatom 38:46.
Treću četvrtinu obeležio je sjajni centar Slobode Mušikić sa 8 vezanih poena (2 trojke), s u istom ritmu je nastavio do kraja meča. Međutim, nije bilo još raspoloženih u redovima domaće ekipe. Sloboda je delovala energetski slabo i umorno u finišu utakmice i ekipa Mladosti uspela je upiše novu pobedu na gostovanju.
U redovima Mladost Maxbeta blistao je Vulikić sa 22 poena, Gašić je dodao 19, dok je zapaženu partiju pružio i Čedomir Matić sa 15 poena.
U redovima Slobode briljirao je centar Mihailo Mušikić sa 34 poena ( šut za dva 10/11, 7 skokova), dok je jedino mogao da ga prati kapiten Aleksa Ćubić sa 14 poena i 6 skokova. Izvor KK Sloboda #klsrb