Košarkaši Sloge izgubili su drugu utakmicu za redom u novoj sezoni AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije. U okviru trećeg kola, od „belih“ iz Kraljeva bolje je bila užička Sloboda 86:70. Trener Sloge, Marko Dimitrijević je istakao posle tog meča kako su protivnici jako dobro koristili svoje šanse u kontranapadu, dok sa druge strane košarkaši Sloge su bili jako nesigurni u realizaciji svojih kontranapada, kada je veliki broj zicera promašen.

„Jako loše šutersko veće za nas, bolje su trčali i nekako se čini lagano nas rešili. Pokušali smo da se vratimo, spustili prednost koliko smo mogli, ali to nije bilo ni blizu dovoljno da ugrozimo ovoga puta ekipu Slobode. Mi se sada spremamo za naredni meč i duel protiv Vršca kući. Nema spuštanja glave, mi moramo i idemo u svaku utakmicu na pobedu. U ovoj ligi do sada se moglo videti dosta neočekivanih rezultata i pokazalo se da je sve moguće, i nama predstoji grčevita borba za opstanak, to mogu da kažem već sada. Pripremamo se za Vršac, uvek neugodnu ekipu i nadamo se da ćemo ostvariti i prvi trijumf pred domaćom publikom ove sezone.“, zaključio je Marko Dimitrijević.

Utakmica između Sloge i Vršca igra se u dvorani u Kraljevu, u standardnom terminu za „bele“, u 19 časova i 30 minuta. Izvor KK Sloga #klsrb