Košarkaši Vršca u petak 31.marta od 18h igraju meč 28.kola AdmiralBet Košarkaške lige Srbije. U goste im dolazi ekipa Čačka 94 Quantox u direktnom prenosu na Arena Sport TV 10. Posle poraza u Leskovcu od Zdravlja u 27.kolu, Vrščani spremno dočekuju ekipu Čačka od koje su izgubili u prvom meču u Čačku rezultatom 81:80. Svoje utiske pred meč izneo je prvotimac Stefan Simić, košarkaš Vršca:
„U petak nas očekuje utakmica protiv Čačka, jedne od najiskusnijih ekipa u ligi, vrlo dobro ih znamo. Mi polako počinjemo da se spremamo. Pozvao bih navijače da dođu u što većem broju da nas podrže, jer utakmica će imati i humanitarni karakter, prikupljamo pomoć za našeg sugrađanina Jovicu. Vrščani se nalaze na sedmom mestu na tabeli, imaju učinak od 14 pobeda i 13 poraza a do kraja sezone imaju još tri utakmice, dve na domaćem parketu protiv Čačka i Tamiša iz Pančeva kao i gostovanje protiv Kolubare iz Lazarevca.
Na poluvremenu utakmice biće organizovana nagradna igra za navijače, a tokom cele utakmice na ulazu u halu biće izložena kutija za donacije gde će gledaoci moći učestvuju i u humanitarnoj akciji. Izvor KK Vršac #klsrb