KLS


Vesti

Džikić: "Kroz završnicu sezone korak po korak" 06.06.2017.
 
Parni valjak počinje borbu za finale Mozzart Super lige Srbije. U sredu, 7. juna, crno-beli od 21 čas dočekuju FMP u prvoj utakmici polufinalne serije. Plasman u finale i priliku da se bori za titulu prvaka protiv boljeg iz duela Mega Leksa i Crvene zvezde MTS, izboriće tim koji prvi stigne do dve pobede.

Za prvi meč polufinala, u tim se vraća Uroš Luković, pa će Parni valjak dočekati plej-of u kompletnom sastavu. Trener crno-belih, Aleksandar Džikić ističe da crno-beli moraju biti fokusirani uvek na sledeću utakmicu.

"Dobro poznajemo našeg protivnika u polufinalu. Znamo da je to tim koji ima dosta kvaliteta i potencijala. Vrlo je važno što u ovu seriju ulazimo zdravi i kompletni. Svesni smo da moramo kroz završnicu sezone da prođemo korak po korak, fokusirani uvek na sledeću utakmicu" - izjavio je Džikić.

Krilo Partizana, Mihajlo Andrić, je pred duel sa FMP-om izjavio:
"Kreće plej-of serija i odavde nema nazad. Svaki minut je važan, svaka lopta je ključna. U narednim danima moramo biti maksimalno koncentrisani. Radili smo dobro tokom čitave sezone i sad hoćemo da je završimo na najbolji način" - istakao je Andrić. 

(Foto: Miroslav Todorović / Dragana Stjepanović)