KLS


Vesti

Nikolić: "Uspešna sezona je za nama" 02.06.2017.
 
U poslednjem kolu Super lige ekipa Dinamika dočekuje Crvenu Zvezdu. Utakmica se igra u subotu 3. juna, u Dinamik Areni, sa početkom u 20 časova. 

Pred susret sa crveno-belima trener Dinamika Miroslav Nikolić je izjavio:
"Došao je kraj sezone. Ostala nam je još utakmica sa Crvenom zvezdom, koja je apsolutni favorit. Naši igrači su umorni, ali očekujem da odigramo dobro u fazi odbrane i korektno u napadu kako se ne bi obrukali."

Nikolić se osvrnuo i na celu sezonu:
"Kada podvučemo crtu mislim da je ova godina bila uspešna. Klub koji postoji dve godine ušao je u Super ligu. Nismo imali sreće u ovom delu takmičenja, jer smo hteli da napravimo još veći uspeh i uđemo u ABA ligu, ali borili smo se koliko smo mogli".

Košarkaš Dinamika Aleksandar Radulović smatra da je klub mnogo ostvario za dve godine postojanja.
"U subotu dočekujemo najjaču ekipu u ligi. Biće to dobra utakmica, na kojoj ćemo zaokružiti ovu Super ligu. Mislim da smo dosta pokazali za ove dve godine, u kom pravcu ide klub i koliko se borimo i radimo. Pokušaćemo da što bolje odigramo pred našim navijačima i punom dvoranom. Utakmicom protiv Crvene zvezde stavićemo tačku na ovu sezonu, koja je za nas izuzetno uspešna" - zaključio je Radulović. 


(FOTO: KK Dynamic BG)