KLS


Vesti

FMP ubedljiv u Subotici 29.05.2017.
 
U utakmici između Spartaka i FMP nije bilo iznenađenja. Gosti su stigli do ubedljive pobede, iako su obe ekipe igrale u oslabljenim sastavima. 

Meč je obeležio sjajan učinak Dejana Davidovca koji je ostvario tripldabl. On je postigao 10 poena i uz to dodao 11 skokova i 10 asistencija.

Sve je bilo jasno već u prvoj četvrtini, Golubovi su se mučili u napadu, što FMP koristi da stekne solidnu prednost. Igru gostiju početkom utakmice poneo je Čović koji je uz koš i dve asistencije pokrenuo košgetersku mašinu FMP koja je brzo napravila prednost od 9:0, nakon poena Bursaća. 

Spartak se mučio sa realizacijom, igrao je u kraćem „rosteru”, bez Tresača, a prve poene za domaće postiže Igor Kesar. Poentirao je pod faulom, pogodio je posle i dodatno slobodno bacanje. 

I u nastavku četvrtine domaći su se mučili u napadu, a posle jednog od brojnih slabijih napada Spartaka FMP, preko Davidovca, već u sedmom minutu stiže do dvocifrene prednosti od 16:5. Dodali su gosti vrlo brzo još četiri poena za velikih 20:5 krajem uvodnog dela meča. 

Do kraja meča FMP je apsolutno kontrolisao sve što se dešavalo na terenu i sasvim sigurno i ubedljivo slavio na kraju. 

(Izvor: subotica.com)
(FOTO: subotica.com)