KLS


Vesti

Jelenić: "Imamo želju da budemo ravnopravni" 27.05.2017.
 
U 12. kolu Mozzart Super lige Srbije Spartak će na svom terenu odmeriti snage sa ekipom FMP iz Beograda. Utakmica se igra u Hali Dudova šuma u nedelju 28. 5. 2017. u 19 časova. 

Trener Alek Jončevski je rekao da je pred njegovim timom težak zadatak:
“Utakmica koju smo podbacili i igrom i rezultatski i u kojoj nismo pružili otpor protivniku je bila protiv FMP u prvoj rundi Super lige. To moramo ispraviti , pripremiti se maksimalno koliko nam vreme dopušta da bi se odužili za taj poraz. FMP je tim koji igrra vrlo dobro u kontinuitetu i tim koji ima dobre individualce koji su još bolje uklopljeni u sistem koji funkcioniše odlično. Biće to težak zadatak za Spartak ali mi igramo na domaćem terenu gde se uz pomoć publike i uz maksimalni angažman svakog pojedinca na terenu, možemo nadati pozitivnom ishodu.”  

Ivan Jelenić kaže da kod njega i saigrača postoji velika želja: 
“U goste nam dolazi ekipa FMP koja je u dobroj formi, ekipa izuzetnih atletskih sposobnosti koju sa klupe odlično vodi trener Alimpijević. Znamo kako se završio prvi meč u Železniku i sigurno da je kod nas, i pored kadrovskih problema i velikog umora, velika želja da pokažemo da možemo mnogo bolje i da ćemo biti ravnopravan i tvrd protivnik tokom cijelog meča. Nadam se da će publika ispuniti dvoranu i da će uživati u dobroj košarci.”