KLS


Vesti

Samardžiski: "Da započnemo pobednički niz" 18.05.2017.
 
Košarkaši Mega Leksa u petak 19. maja od 20 časova nastavljaju takmičenje u Mozzart Super ligi, kada će u okviru 9. kola u Sremskoj Mitrovici dočekati Borac iz Čačka.

Najiskusniji u redovima Mega Leksa, Predrag Samardžiski je istakao da je Borac puno namučio ekipu Mege u prvom meču:
"Borac je vrlo iskusna ekipa dobro pokrivena na svim pozicijama, gde su se Todorović, Mićić i Marinović izdvojili kao lideri tima. U prvoj utakmici su nas sve vreme mučili, ali smo tu uspeli prvo trojkom da dođemo do produžetka a potom i do pobede. Nadam se da će naše dobre igre iz prethodnih utakmica da se nastave i da ćemo posle trijumfa nad FMP-om, uspeti da slavimo i u ovoj utakmici i tako, nadam se, da započnemo pobednički niz" - izjavio je Samardžiski.

Mega Leks i Borac su se do sada sastali 11 puta u takmičarskim mečevima uz skor 7-4 u korist Mege. Poslednji put su igrali meč u okviru 2. kola Super lige kada je Mega u Čačku slavila posle produžetka sa 75:77.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević je istakao da je igra iz meča sa FMP-om recept za pobedu protiv Borca:
"U petak dočekujemo ekipu Borca protiv koje smo odigrali izuzetno težak meč u Čačku u prvom delu Super lige. Borac se sa pobedom protiv Dinamika uključio u borbu za plej-of i samim tim, ovaj meč dodatno dobija na značaju. Igra iz meča sa FMP om je recept i za ovaj susret i verujem da ćemo uspeti da dođemo do pobede i da se približimo cilju, a to je plasman u ABA ligu" - izjavio je Milojević.

(Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov)