KLS


Vesti

Radonjić: ’’Draga pobeda, ali tek je početak’’ 26.04.2017.
 
Trener Crvene zvezde mts Dejan Radonjić bio je zadovoljan pobedom svojih izabranika u ’’večitom derbiju’’, ali je i istakao da treba sačekati kraj Prvenstva za dublje analize.

Košarkaši Crvene zvezde mts ostvarili su cilj i upisali i drugu pobedu u Mozzart Super ligi. Zvezda je bila bolja od Partizana Nis rezultatom 85:74. Razloga za zadovoljstvo u taboru crveno-belih svakako da ima, ali Dejan Radonjić ističe da je tek početak Prvenstva Srbije i da treba sačekati sa dubljim analizma

"Zadovoljan sam pobedom. Dan pred meč sam rekao da je bitan i rezultat. Svi znamo koji je, ako isključimo rezultatski, značaj meča između Zvezde i Partizana. Uspeli smo u nekom trenutku da dođemo do rezultata koji nam je dao određeni mir", zastao je na kratko Radonjić, a potom dodao:

"Nisu nas poremetili ni njhovi pogođeni šutevi za tri poena.  Ipak, sačekao bih da kroz prvenstvo dođemo do rezultata koji želimo da ostvarimo pa da neke stvari analziramo. Kao i uvek draga nam je pobeda protiv Partizana, ali ima da se igra još dosta važnih mečeva", zaključio je Dejan Radonjić.