KLS


Vesti

Vrščani dočekuju FMP 25.04.2017.
 
Vrščani su bili blizu iznenađenja protiv Partizana u 1. kolu Mozzart Super lige, ipak nisu izdržali do kraja u ritmu koji su držali čitavih 35 minuta. Jedan od najzaslužnijih za dobro izdanje Vršca u dvorani "Aleksandar Nikolić" je pojačanje iz Beovuka Stefan Fundić. 
“Ekipa me prihvatila dobro, trener takođe, sve funkcioniše kako treba i mislim da će biti sve bolje do kraja Super lige. Nisam imao puno vremena da se upoznam sa saigračima, ali smo ipak uspeli da odigramo dobru utakmicu protiv Partizana” – kaže novopečeni Vrščanin. 

Fundić je zatim pričao o šansama da se dobije neko od klubova koji su igrali ABA Ligu. 
“Razlika jeste velika, ali ne toliko da ne može da se igra protiv tih ekipa i napravi ozbiljan rezultat. Da li neko od KLS ligaša može da savlada Zvezdu, Partizan, Megu ili FMP pokazaće vreme, za to nije dovoljna samo jedna dobra partija protiv crno - belih, već kontinuitet u narednih 13 mečeva” – kaže najbolji skakač KLS. 

A o očekivanjima u sledećem duelu protiv FMP centar Vršca rekao je: 
“Poznajemo ih jako dobro, agresivna su ekipa, daleko agresivnija od Partizana. Ukoliko ponovimo borbenost kao u 35 minuta meča sa Partizanom i još na domaćem terenu, mislim da imamo šanse da se nadamo pobedi. Ključni detalj u kome moramo da pariramo protivniku je kontakt igra gde mislim da je prednost svih ABA ligaša u odnosu na ekipe iz KLS. Moramo fizički da pariramo da bi mogli da se nadamo povoljnom ishodu” – zaključio je Fundić.

(FOTO: KK Vršac/Branko Kozlina)