KLS


Vesti

Jaramaz: „Kvalitetno smo radili u pauzi“ 22.04.2017.
 
Mega Leks u nedelju od 19 časova započinje takmičenje u Mozzart Super ligi kada će u Železniku gostovati FMP. Mega je u sredu objavila sastav ekipe sa kojom će se boriti u Super ligi, ali trener Mega Leksa Dejan Milojević na ovom meču zbog povreda neće moći da računa na Kostju Mušidija i Predraga Samardžiskog. 

Milojević ističe da se dve ekipe dobro poznaju: 
“U nedelju nas očekuje težak meč protiv vrlo kvalitetnog protivnika. Igrali smo nekoliko puta ove sezone sa FMP-om i dobro se poznajemo. Moramo da nametnemo našu agresivnu igru u odbrani od početka meča i da uz pametna rešenja u napadu, dođemo do pobede koja bi pogurala ekipu u pravom smeru na početku Super lige”izjavio je Milojević. 

Mega Leks i FMP su se sastali dva puta ove sezone u takmičarskim mečevima, gde su obe ekipe slavile na svom terenu. Prošle sezone su se timovi sastali u plej-of seriji za 3. mesto u Super ligi, kada je Mega slavila ukupnim rezultatom 3:2. 

Bek Mega Leksa Ognjen Jaramaz smatra da je ekipa kvalitetno radila u pauzi: 
“Očekujemo neizvestan meč na početku Super lige zbog toga što je FMP odlična ekipa, ali i zbog činjenice da je prva utakmica u bilo kom takmičenju sama po sebi teška. Smatramo da smo kvalitetno radili u periodu između ABA i Super lige i verujem da će se rezultati toga videti već na utakmici koja je zakazana za nedelju”izjavio je Jaramaz. 

Utakmica FMP – Mega Leks je zakazana za nedelju od 19 časova uz direktan prenos na TV Arena Sport. 

(Foto: Mega Leks/Ivica Veselinov)