KLS

Vesti

Igrajte Super ligu na CouchCoach aplikaciji 21.04.2017.
 
Današnjim utakmicama u Subotici i u Beogradu počinje Košarkaška Super liga Srbije, takmičenje koje su svi ljubitelji košarke i navijači željno očekivali. ABA ligašima se pridružuju četiri najbolje plasirana tima Mozzart Košarkaške lige Srbije i svi zajedno su spremni i raspoloženi da nam se predstave u svom najboljem izdanju sa jednim ciljem a to je postati prvak Srbije. Za sve Vas koji ste do sada bili treneri sa kauča, ukazuje se nova prilika da pokažete svoje znanje i umeće i pokušate da osvojite nagrade koje smo za Vas spremili u saradnji sa ljudima iz CouchCoach aplikacije i klubovima učesnicima. Najbolji trener sa kauča nakon 14 kola prvog dela takmičenja osvojiće pehar i medalju a drugoplasirani i trećeplasirani će dobiti medalje. Za sva tri proplasirana takmičara spremili smo komplet ulaznica za sve utamice finala Košarkaške Super lige Srbije. Dodatno za najbolje trenere sa kauča u svakom kolu i za svaki tim spremili smo poklon kačket i privezak.

Takmičenje počinje današnjim utakmicama između Spartaka i  Crvene zvezde mts od 19h i  Partizan NIS i Vršac od 20h.

Podsećamo Vas da iako nema TV prenosa svih utakmica, možete odabrati bilo koju utakmicu prvog kola Košarkaške Super lige Srbije i boriti se za najviši plasman.

Ukoliko budete imali problema u toku korišćenja aplikacije molimo Vas da opis problema odmah pošaljete na mejl info@couchcoach.rs . Napišete šta se dešavalo kao i koji model telefona i verziju operativnog sistema Android koristite.

Telefone u ruke i igrajte, najbolji neka pobedi !!

Tabela

#  Klub P / I B
1. Crvena zvezda mts9 / 119
2. Partizan NIS9 / 119
3. FMP6 / 416
4. Mega Leks6 / 416
5. Dynamic4 / 614
6. Borac4 / 614
7. Vršac1 / 911
8. Spartak1 / 911

Twitter