KLS


Vesti

Nastavak niza obavezan 25.03.2017.
 
U dosadašnjem toku sezone Vršac ima niz od deset pobeda u Milenijumu, a želja svih u klubu je nastavak serije na domaćem terenu u duelu sa ekipom Smedereva koja uvek pred vršačkom publikom pruža odlične partije. To je motiv više za izabranike trenera Vladimira Đokića da svojim simpatizerima prirede meč za uživanje. 

“Prihvatamo ulogu apsolutnog favorita i uprkos problemima sa sitnim povredama učinićemo sve da pobedimo. Moja ideja je da imamo tim od dvanaest igrača tako da izostanak jednog, dvojice ili trojice ne bi smeo da utiče na igru. Međutim, to svakako utiče na rad na treninzima i prouzrokuje oscilacije u pojedinim fazama igre. Ipak, svaki izlazak pred našu publiku je novi motiv za igrače i mene, želimo da u Superligu uđemo sa prvog mesta a to znači da pobeđujemo do kraja”
 - jasan je strateg Vrščana. 

Smederevci su, kao i većina ekipa u KLS, promenili sastav u odnosu na prvi deo sezone, ali je njihova koncepcija ostala ista. 

“Ideja Smedereva bila je da razvijaju mlade igrače i u svom sastavu imaju nekoliko izuzetno talentovanih juniorskih i kadetskih reprezentativaca. Zanimljiva ekipa sa velikim potencijalom, ali bez čvrstine i iskustva. Ukolimo im dozvolimo da se rastrče mogli bi da imamo problema. Međutim, mislim da imamo dovoljno aduta da budemo u prednosti nad našim rivalom. Čvrstoj i agresivnoj odbrani uz već prepoznatljivu podršku sa tribina, do sada niko nije odoleo 
– zaključio je Đokić.