KLS


Vesti

Tamiš dočekuje Slogu 23.03.2017.
 
Pančevci će se u petak, od 19 sati, u hali na Strelištu sastati sa kraljevačkom Slogom. Ovo je jedan od najdugovečnijih duela u elitnom rangu, a posebno je inetersantno, koliko god su gosti kod kuće, posebno ranijih godina, bili moćni, praktično, nepobedivi, Tamiš je nekako nalazio način da slavi u gradu na Ibru. Ne samo zbog te činjenice, niti zbog trenutnog stanja na tabeli, domaćin je, reklo bi se, sada favorit. 

Da istaknemo, Tamiš u petak dočekuje Slogu, a već u utorak, 28. marta, putuje u Smederevo, na megdan istoimenom rivalu. Odmah zatim, posle tri dana, 01. aprila, u Pančevu, igra sa Beovukom. Potom, u predposlednjem, 25. kolu, sastaje se sa Metalcem, u Valjevu (08. 04.) i za kraj sezone, bar ovog dela, pre starta Super lige, 12. aprila, biće domaćin sadašnjem lideru, ekipi Vršca. Dakle, još pet utakmica je na rasporedu, mogu se neki detalji menjati, sasvim sigurno, ali, hajde da sačekamo rasplet, pa da se uverimo, na kojoj će poziciji KK Tamiš završiti ovu sezonu. 

Pakleni ritam, da ga tako nazovemo, biće isti za sve, bar kad je reč o terminima odigravanja utakmica, a sad treba dobro promisliti, pa u tom, kako stratezi vole da kažu, mikro trenažnom ciklusu, pronaći najbolje u svojim igračima, i to prezentovati javnosti.